Over mij

20151019_194547

Ik ben Sara Landzaat, 31 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik heb een studie maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond aan de HU en vervolgens een studie Orthopedagogiek (Msc) aan de VU in Amsterdam. Ik ben al een aantal jaar met veel plezier werkzaam op een kinderdagverblijf in Utrecht (Wittevrouwen).

In januari 2012 ben ik zelf voor het eerst in aanraking gekomen met mindfulness door de 8-weekse MBSR-training te volgen in een praktijk in Utrecht. Na afloop van deze cursus ben ik me meer gaan verdiepen in mindfulness en is dit een belangrijke rol gaan spelen in mijn leven.  Ik heb hier zelfs dusdanig veel interesse voor ontwikkeld, dat bij mij steeds meer het idee ging spelen om hier op professioneel vlak wat mee te gaan doen.

AMT stempel

In januari 2015 ben ik gestart met de opleiding tot trainer mindfulness voor kinderen en deze heb ik in december van datzelfde jaar succesvol afgerond. Ik ben zelf heel erg enthousiast over de training en ben van mening dat het voor ieder kind heel erg waardevol kan zijn om op jonge leeftijd de voordelen van mindfulness te ervaren.

In november starten er weer nieuwe trainingen.  Ik hoop uw kind hier te mogen verwelkomen!